Yunet
 

Sport

OK „Odbojka 013“ nastavlja da podiže granicu uspeha

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 13. april 2024. • 16:49 •

OK „Odbojka 013“ nastavlja da podiže granicu uspeha

Jedan od sportskih kolektiva u Pančevu koji se odavno posvetio radu sa mlađim kategorijama i koji iz godine u godinu napreduje, svakako je i odbojkaški klub„Odbojka 013“. U svakoj sezoni ovaj klub podiže granicu uspeha, a ta tradicija nastavljena je i ove godine.

Odbojkaški klub „Odbojka 013“ iz Pančeva sjajan je pokazatelj da se sa godinama i radom dostižu neki veliki uspesi. Ovaj klub je osnovan 2011. godine, a danas se takmiči u drugoj republičkoj ligi. Vladimir Jovančić, trener odbojkaškog kluba „Odbojka 013“, ističe da je veoma zadovoljan tekućom sezonom, koja se polako bliži kraju.

„Sad u subotu igramo poslednju utakmicu. Trenutno smo šesti na tabeli i to je za nas ogroman uspeh s obzirom da smo jedina ekipa i jedini klub u drugoj republičkoj ligi koja se oslanja isključivo na svoj kadar“ rekao je Vladimir Jovančić, trener OK „Odbojka 013“.

Jovančić je potom naglasio da je interesovanje za ovaj sport među mlađom ženskom populacijom veliko.

„Ženska odbojka je trenutno najpopularniji sport za devojčice, i mi kuburimo sa terminima jer su nam sve škole pretrpane, veliko je interesovanje stvarno“, rekao je Vladimir Jovančić, trener OK „Odbojka 013“.

Kapiten odbojkaškog kluba „Odbojka 013“ Maša Rikanović ovim sportom se bavi već 9 godina, i kako kaže, malo joj trebalo da shvati da je upravo odbojka ono čemu ona želi da se maksimalno posveti.

„Probala sam razne sportove pored odbojke, ali odbojka me je najviše privukla i najviše mi se dopala, i tako je već 9 godina unazad. Nastaviću da se bavim odbojkom, da se trudim i da radim na sebi, i da napredujem što je više moguće“ rekla je Maša Rikanović, , kapiten OK „Odbojkaškog kluba „Odbojka 013“.

Uzeći u obzir koliko interesovanje vlada za žensku odbojku, igra preko mreže u Pančevu bez svake sumnje ima lepu budućnost.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena