Vojvodjanski
 

Društvo

Edukacijom do oporavka turizma

RTV Subotica • Sanela Simeunović • 17. septembar 2021. • 12:32 •

Edukacijom do oporavka turizma

U okviru programa „Edukacija ljudskih resursa u turizmu Republike Srbije”, u Velikoj većnici Gradske kuće održana je radionica pod nazivom „Uspešni primeri oporavka turističkih destinacija nakon kriza i primene na Srbiju”. Ovo je jedna u nizu radionica, koje se realizuju na teritoriji cele države, sa ciljem da se učesnici upoznaju sa primerima dobre prakse savladavanja problema u razvoju i funkcionisanju turističkog tržišta u Srbiji, regionu, ali i u svetu.

Pored evaluacije turističkih destinacija i njihovih strateških koraka u prevazilaženju krize izazvane virusom kovid 19, dat je i osvrt na različite krizne situacije koje se mogu očekivati u budućnosti, kao i način za njihovo prevazilaženje.

Prema rečima Aleksandra Medakovića, direktora Turističke organizacije Subotice, koja  učestvuje u projektu, naša destinacija nije pretrpela velike gubitke. Projekat realizuju Turistička organizacija Srbije, Centar za istraživanje i studije turizma iz Novog Sada i lokalne turističke organizacije. Predviđeno je da  traje do 1. novembra.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Emisije


Vojvođanski biznis

RTV Stara Pazova

Vojvođanski biznis

Neke važne stvari

RTV Subotica

Neke važne stvari

Vojvođanska aktivizacija

TV Novi Bečej

Vojvođanska aktivizacija


SportiCom

TV Sombor

SportiCom

Da pitamo

TV Bačka

Da pitamo

ZOOM

TV K25

ZOOM


Balkanorama

Media Info Centar

Balkanorama
Budi human - Helena