Yunet
 

Comnet

Rukometni drugoligaši proteklog vikenda bez pobede

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 27. april 2023. • 00:00 •

Rukometni drugoligaši proteklog vikenda bez pobede

U 22. kolu Druge lige Vojvodina u rukometu „Dalmatinac“ je u Riđici izgubio od ekipe RA „Dinamo“ iz Pančeva 28:38 (11:19), a „Sombor“ je poražen u Senti od istoimene ekipe rezultatom 32:28 (16:17).

„Dalmatinac“ je ugostio odličnu ekipu iz Pančeva, koja je drugoplasirana na tabeli. Gosti su od prvog minuta bili u vođstvu, koje do kraja nisu ispustali nego samo povećavali. Razlika na poluvremenu od 8 golova završila je na konačnih 10 na kraju.

RK „Dalmatinac“ strelci: Vojvodić 3, Olujić, Šveljo, Vučković 2, Vagić 1, Ležajić 3, Graovac 4, Garajski 2, Polovina, S. Macura 9, Gluščević, Ćujić 1, Rikalo 3, A. Macura.

Za razliku od njih ekipa „Sombor“ je odigrala odlično ali sam prvo poluvreme u Senti. U drugom ponestaje snage i koncentracije, pa mlada i neiskusna ekipa iz Sombora od 40 minuta počinje da zaostaje. Domaćini održavaju prednost od 4 gola razlike i zasluženo osvajaju bodove.

RK „Sombor“ strelci : Marjanac, Braun 6, Gajin 5, Kelić, Šveljo, Neškovski, Jokić 3, Stokuća, Todorović, Gardijan 1, V. Pavlović 9, Vezmar, Veselovski, Plećaš, Aćić 2, S. Pavlović 2.

Posle 22. kola ekipe nisu promenile pozicije na tabeli – „Dalmatinac“ je 5, a „Sombor“ poslednji 14.

U sledećem 23. kolu Rukometni klub „Dalmatinac“ ide u Žabalj na susret sa ekipom „ŽSK 1955“, a Rukometni klub „Sombor“ je gost ekipi „Budućnost“ u Alibunaru.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena