Yunet
 

Sport

Grindeskovci ove nedelje započinju borbu za ulazak u najviši rang takmičenja Super ligu

TV Kikinda • Redakcija TV Kikinda • 12. april 2024. •

Grindeskovci ove nedelje započinju borbu za ulazak u najviši rang takmičenja Super ligu

Nakon poraza u prethodnom, 22. kolu Srpske lige Vojvodina, fudbaleri „Kikinde” imaju šansu da dođu do povoljnog rezultata u narednom 23. kolu kod „Podunavca” u Belegišu. Utakmica je na programu od 16 sati i 30 minuta.

U 23. kolu Vojvođanske fudbalske lige istok, fudbaleri ŽAK-a na Vašarištu dočekuju „Proleter” iz Banatskog Karlovca, velikoselska „Kozara” domaćin je „Radničkom” iz Kovina dok će „Sloboda” iz Novih Kozaraca kod „Poleta” u Idvor. Fudbaleri „Crvene zvezde” iz Ruskog Sela putuju u Perlez gde će ih dočekati „Vojvodina 1928″. Sve viikend utakmice u ovom rangu takmičenja počinju od 16 sati i 30 minuta.

U 22. kolu Područne fudbalske lige Zrenjanin, nakovački „Polet” dobiće prednost domaćeg terena u duelu sa „Bilećaninom” iz Sečnja, mokrinski „Delija” će kod „Napretka” u Čestereg, dok će fudbaleri „Napretka” iz Banatske Topole u svom mestu dočekati „Mladost” iz Banatskog Despotovca. Utakmice u ovom rangu takmičenja startuju od 16 sati i 30 minuta.

U prvoj utakmici plej of faze za ulazak u viši rang takmičenja rukometaši „Kikinde Grindex” u nedelju 14. aprila od 18 sati u „Jezeru” dočekuju „Crvenku”. Iz Uprave kluba pozvali su sugrađane da dođu u što većem broju i da ih podrže na putu za Super ligu. U poslednjem, 14. kolu Prve A lige vaterpolisti ŽAK-a sutra od 18 sati u „Jezeru” dočekuju „Zemun”. U četvrtom kolu plej off faze Druge košarkaške lige, tim novokozaračke „Slobode” u nedelju od 15 sati odigraće sa „Sivcem”, dok će tim „Velike Kikinde” dan ranije u istom terminu u Bajmoku odigrati sa subotičkim „Subakom”.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena