Yunet
 

Sport

Kikinđanka Tijana Levnajić plesom stiže u Dubai

TV Kikinda • Redakcija TV Kikinda • 21. februar 2024. •

Kikinđanka Tijana Levnajić plesom stiže u Dubai

Talentovana Kikinđanka Tijana Levnajić nastavlja profesionalno da se usavršava i prenosi znanje devojčicama u svojoj plesnoj grupi „Step up”. Dubai je destinacija do koje Tijana stiže modernim plesom i gracioznim baletskim pokretima.

Sugrađanka Tijana Levnajić tokom celog života gaji ljubav prema muzici i plesu. Kao mala, pohađala je baletsku školu, a sada su moderan ples i graciozni baletski pokreti njen životni poziv. Tri godine unazad svoje znanje i veštine prenosi devojčicama koje su deo plesnog studija „Step up”.

-Veoma je zahtevno, prvenstveno kada se radi neki stil koji je generalno savremen i treba da se predstavi ljudima koji nisu u to upućeni. Ja radim i imam svoj neki stil, pokupila sam razne stilove od mnogih predavača i na kraju osnovala neki svoj, ali osnova je balet, moderan balet. Ja u radu sa decom primetim njihov napredak nakon mesec dana konstantnog rada, uviđam to kako se njihova tela menjaju, ozbiljniji su koraci i ono što ja tražim od njih penje se na viši i bolji nivo, rekla je Tijana Levnajić.

Mlada sugrađanka nastavlja sa usavršavanjem, te narednog vikenda odlazi u Dubai gde će biti deo plesnih radionica.

-Povod odlaska u Dubai je prvenstveno takmičenje, međutim, zbog raznih komplikacija biće plesne radionice kojima će prisustvovati strani predavači i imaćemo časove, a nakon toga dobiti sertifikate. Mi se plesno usavršavamo tokom celog života i moramo da gledamo na koji način da se menjamo i napredujemo, a mi plesači to volimo, zaključila je Tijana Levnajić.

Plesna grupa „Step up” ukupno broji oko četrdesetak članova i za sve zainteresovane buduće plesače uzrasta od 3 do 13 godina poziv je uvek otvoren.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena