Yunet
 

Sport

Kikindski rukometaši svim srcem za Nađu Janovan

TV Kikinda • Redakcija TV Kikinda • 20. februar 2024. •

Kikindski rukometaši svim srcem za Nađu Janovan

-Ideja je potekla od naših prijatelja iz Fiziobanata, ti momci rade sa Nađom Janovan u smislu njene rehabilitacije i oporavka. Zamolili su nas i došli na ideju da jedna od naših utakmica bude posvećena prikupljanju dobrovoljnih sredstava za Nađino lečenje, a mi smo to prihvatili. Ranijih godina smo takođe, na različite načine učestvovali u humanitarnim akcijama i to će ovog puta biti derbi meč sa „Kolubarom” iz Lazarevca. Utakmica se igra u subotu, 24. februara sa početkom u 18 časova u Sportkom centru „Jezero”, ulaz će biti dve stotine dinara, zaključio je Vojislav Bulatović sportski direktor MRK „Kikinda Grindex”.

U poluvremenu utakmice najmlađe selekcije „Gusala” izvešće svoje koreografije dok će volotenri Crvenog krsta putem štampanog materijala upoznati publiku sa načinima da se pruži pomoć Nađi za neophodne neurorobotske terapije.

-Na sam dan događaja Crveni krst će prikupljati dobrovoljne priloge građana i ovo je prilika da pozovem sve sugrađane da se odazovu u što većem broju, kako bismo ovom detetu pružili priliku za neki srećniji život, dodala Danijela Bjelac sekretarka Crvenog krsta Kikinda.

Dolaskom na ovaj susret podržaćemo Nađu ali i naše rukometaše u važnom susretu sa „Kolubarom”, timom koji sa našim momcima trenutno deli vrh tabele Super B lige.

-Najvažnija je ova utakmica humanitarnog karaktera da pomognemo maloj Nađi. Biće ovo neizvesna utakmica, teška, ali i važna za naredni deo takmičenja, rekao je Milan Lisica kapiten MRK „Kikinda Grindex”.

Realnih očekivanja je trener Kikinđana Vladimir Cvijan. Biće teško, ali daleko je od nemogućeg pobediti

-Tri teže utakmice su iza nas, bila je ovo jedna izuzetno zahtevna radna nedelja. Sve nas je to dovelo u jednu energetsku krizu što se i videlo. Nama dolazi Kolubara, ekipa sa kojom mi trenutno delimo prvo mesto na tabeli, izuzetan protivnik. Očekujem izuzetnu utakmicu i da nas publika podrži, svakako da nam je utakmica bitna i ja očekujem pobedu, zaključio je Vladimir Cvijan trener MRK „Kikinda Grinde”

Dvorana u hali „Jezero” ima oko 900 mesta. Nas ima više. Nađina budućnost svakako nema cenu, zato se vidimo ove subote u 18h u Sportskom centru „Jezero”.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena