Yunet
 

Društvo

Predstavnici grada i investitora u poseti gradilištu kikindskog tržnog centra

TV Kikinda • Redakcija TV Kikinda • 5. april 2024. •

Predstavnici grada i investitora u poseti gradilištu kikindskog tržnog centra

Ritejl park u Mikronaselju gradi se velikom brzinom, prema najavama investitora tržni centar biće otvoren najkasnije početkom novembra meseca. Predstavnici grada Kikinde i investitora obišli su radove na izgradnji tržnog centra, istakli zadovoljstvo i pohvalili napredak izgradnje.

Radovi na izgradnji Ritejl parka na uglu ulica Mihajla Pupina I Jovana Jovanovića Zmaja uveliko su u toku. Predstavnici grada Kikinde, na čelu sa gradonačelnikom Nikolom Lukačem i predstavnici investitora tržnog centra obišli su radove i istakli da sve teče po planu, kao i to da otvaranje Ritejl parka može uslediti početkom novembra meseca.

-Do kraja meseca aprila trebali bi imamo kompletan objekat napravljen u kockicu, trudimo se da završimo i pre samog roka, a najkasnije početkom novembra meseca, rekao je Marko Bistričić firma „Penta Ge.Co.”

-Zadovoljni smo saradnjom i samom izgradnjom Ritejl parka, osim samog parka biće uređena ulica Mihajla Pupina i parking mesta, dodala je Bojana Koljenšić direktorica „RC Europe”.

-Ritejl park, tržni centar je potreban našem gradu. Dobićemo uređeni deo grada, dodatni sadržaj, a oko sto naših sugrađana moći će da se zaposli ovde. Radimo na tome da život u gradu Kikinda bude što bolji, zaključio je Nikola Lukač gradonačelnik Kikinde.

Podsetićemo, objekat se prostire na površini većoj od 5.300 kvadratnih metara, a biće otvoreno i 14 maloprodajnih objekata. Vrednost investicije za izgradnju tržnog centra iznosi preko 7 miliona eura.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena