instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Turizam

Brojni posetioci uživali u programu sedmog „Bečeja noću”

TV Bečej • Zorana Ljubojev • 17. jun 2024. • 10:26 •

Brojni posetioci uživali u programu sedmog „Bečeja noću”

Manifestaciju „Bečej noću“ tokom dva dana posetilo je više od 20.000 ljudi, saopštili su organizatori.

Prvog dana festivala program je bio organizovan na maloj bini između pravoslavne crkve i Ekonomske škole, gde su nastupili Kiki Lesendrić i Piloti, grupa Fanki đir, kao i Maršali iz Bečeja. Drugog dana koncerti su održani na velikoj bini kraj zgrade Skupštine opštine Bečej gde je publika imala priliku da čuje Leksington, Dejan Petrović big bend i grupu Loci Jacik iz Mađarske.

Opština Bečej je i ovogodišnju manifestaciju organizovala uz podršku brojnih privrednih subjekata koji posluju na teritoriji naše opštine, a generalni sponzori sedmog po redu festivala su PIK Bečej, kompanija KWS, DDOR. Organizacioni odbor „Bečeja noću“ priključio se Fondaciji „Jedro“ u prikupljanju sredstava za lečenje petoro dece koja boluju od Dišenove mišićne atrofije, čime je manifestacija dobila i humanitarni karakter, izjavio je predsednik opštine Bečej dr Vuk Radojević.

U okviru manifestacije održane su radionice za decu, posetioci su mogli da uživaju u različitim slatko-slanim đakonijama, da obiđu različite štandove, a upriličen je i karavan zanatskog piva.

Na kraju festivala nebom Bečeja zasijao je grandiozni vatromet, čime je zatvorena ovogodišnja manifestacija, a publika se preselila u obližnje ugostiteljske objekte, gde je nastavljen večernji provod.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Pregled vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena