instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

Demonstracija sloge i zajedništva igrača, uprave i prijatelja kluba

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 11. jun 2024. • 08:28 •

Demonstracija sloge i zajedništva igrača, uprave i prijatelja kluba

Iako je na kratko lopta prestala da se kotrlja Gradskim stadionom kraj Tise, to ne znači da je ovo mesto utihnulo, već baš na protiv, na njemu se svakodnevno obavljaju pripreme travnate površine za narednu sezonu, održavaju sastanci uprave, kao i razgovori sa igračima.

Pored ovih, još jedno od dešavanja održano je proteklog vikenda, kada je stadion bio epicentar okupljanja prijatelja kluba i fudbalera OFK Bečej 1918.

Povod za okupljanje i proslavu jeste završetak teškog i turbulentnog prvenstva, ističe Nedeljko Vasića, predsednik OFK Bečej 1918.

Uz osvežavanje igračkog kadra, upravi kluba je prioritet trener Dragan Ivanović, sa njim pregovori traju od poslednje utakmice sa Elemirom, a čini se da je obostrana želja da on ostane u najvećoj potiskoj opštini.

Ono što je najveći hendikep u minuloj sezoni bio jesu povrede koje su pratile igrače već od starta drugog dela prvenstva.

Za kraj podsetimo, ekipa Bečeja završila je sezonu 2023-2024 kao desetoplasirana ekipa Srpske lige Vojvodina nakon čega su igrači na letnjoj pauzi, a šta nas očekuje u prelaznom roku i da li će trener Ivanović ostati u klubu saznaće se u narednom periodu.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Pregled vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena