instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

Veliki broj stranaca na prvom ovogodišnjem „Kolenica kupu”

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 27. februar 2024. • 09:14 •

Veliki broj stranaca na prvom ovogodišnjem „Kolenica kupu”

Međunarodni turnir u stonom tenisu „Kolenica Kup“, trideset sedmi po redu okupio je devedeset takmičara iz Srbije i inostranstva.

U organizaciji Stonoteniskog kluba Bečej protekle nedelje organizovano je tradicionalno Otvoreno  prvenstvo Bečeja za veterane „Kolenica kup XXXVII“, koje je održano u sportskom centru „Đorđe Predin Badža“.

Turnir u stonom tenisu organizovan je u šest starosnih kategorija. Kategorija od 35-49 godina, potom od 50-59, kategorija 60-64, zatim od 65-69 godina, kategorija 70+, dok su u kategoriji „apsolutna kategorija seniori“ pravo nastupa imali svi igrači.

Što se tiče gostiju iz stranih zemalja, u ovim uzrasnim kategorijama takmičili su se stonoteniseri iz Crne Gore, Hrvatske, Makedonije, Rumunije i Rusije, dok su našu opštinu predstavljali troje stonotenisera iz Bačkog Gradišta i šestoro iz Bečeja.

Stonoteniseri su nakon oficijalnog dela u sportskoj hali, druženje nastavili u obližnjem restoranu do kasnih večernjih sati, što je još jedan od pokazatelja da ovaj turnir takmičarima u velikoj meri služi i za druženje, prijateljstvo, zabavu i sticanje novih poznanstava, što je kako i ističe Dragin glavni cilj „Kolenaca kupa“

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena