instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

Agromaus osvajač „Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu Bečej 2024”

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 12. januar 2024. • 10:53 •

Agromaus osvajač „Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu Bečej 2024”

Ekipa „Agromausa“ u finalnom meču „Novogodišnjeg turnira u malom fudbalu Bečej 2024“, savladala je tim „Vasić trade“ sa 3:0 i tako postala šampion ovog velikog tradicionalnog sportskog događa, a pored pehara i medalja inkasirala je i 300.000 dinara.

Ekipi „Vasić trade“ pripala je nagrada od 100.000 dinara, dok je treće mesto osvojio „Montevideo LT“ koji je sa 4:3 bio bolji od ekipe „Fortuna Menoti“. 

Kada je reč o pojedinačnim nagradama, za titulu najboljeg strelca izborio se Korać Stefan, najbolji čuvar mreže bio je Borivoj Babin, dok je za najboljeg igrača proglašen Srđan Golub.

U kategoriji veterana treće mesto i deset hiljada dinara pripalo je ekipi „Sweetsystem Higija“, koja je bila bolja od „Kafe Bara Fabrike“ sa 5:2. Finalni meč veterana završen je rezultatom 0:0, pa se pobednik odlučivao izvođenjem penala, a precizniji sa bele tačke bili su futsaleri „Fortune Menoti“ sa 3:1, i tako osvojili 25 hiljada dinara, dok je drugoj ekipi „Veterani sa Rajčura“ pripalo 15 hiljada dinara.

Miladin Srdanov najbolji je strelac među veteranima, Miloš Andrić najbolji golman, dok je Šandor Mihalec proglašen za najboljeg igrača u ovoj kategoriji.

Novogodišnji turnir u malom fudbalu Bečej 2024 igrao se od prošle godine, tačnije 19 dana, a na njemu je učestvovalo 26 seniorskih ekipa, 9 veteranskih i 24 dečijih timova. Kada se saberu grupne i završne faze dolazi se do računice od čak 150 mečeva odigranih na parketu sportskog centra u Bečeju.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena