instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

Vredna oprema uručena KK „Tisa”

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 18. decembar 2023. • 09:32 •

Vredna oprema uručena KK „Tisa”

Povodom obeležavanja 20 godina postojanja KK ,,Tisa”, Opština Bečej obezbedila je novu sportsku opremu za ovaj klub u vrednosti od 200 hiljada dinara, a koja podrazumeva 20 profesionalnih lopti brenda ,,Molten” i sportske dresove za mlađe selekcije.

Član OV za sport, omladinu i turizam, Dane Mandić je sa svojim saradnicima, predstavnicima Kancelarije za mlade opštine Bečej uručio opremu i čestitao jubilej predsedniku i članovima kluba.

Dodela opreme KK „Tisa“ samo je nastavak akcije pomoći klubovima i inicijative koja se rodila 2020. godine, jer se uručivanjem opreme čuvaju budžeti klubova i na taj način olakšava njihov rad i funkcionisanje, rekao je Mandić.

On je dodao da će svi sportski klubovi koji treniraju ubečejskom hramu sportova od sledećeg leta imati priliku da svoje treninge obavljaju u klimatizovanoj hali, zahvaljujući saradnji Opštine Bečej i Pokrajinskog sekretarijata za sport i omladinu i sredstvima koja su opredeljena za taj projekat, sa ciljem unapređenja sportske infrastrukture.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena