instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sport

Potpredsednik FSS Nedimović uručio opremu bečejskom fudbalskom klubu

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 11. decembar 2023. • 12:05 •

Potpredsednik FSS Nedimović uručio opremu bečejskom fudbalskom klubu

Potpredsednik Fudbalskog saveza Srbije Branislav Nedimović zajedno sa predsednikom opštine Bečej dr Vukom Radojevićem i njegovim saradnicima obišao je kolektiv OFK Bečej 1918 i tom prilikom im uručio komplet sportske opreme.

Ovo je ujedno bila i prilika da bečejski čelnici kluba porazgovaraju sa Nedimovićem i delegacijom Opštine Bečej o njihovim potrebama za naredni period.

Potpredsednik OFK Bečej 1918 Nedeljko Vasić prilikom današnjeg razgovora istakao je da najveći problem u klubu predstavljaju tribine i svlačionice za igrače, te da bi to prvo trebalo sanirati. Ipak, u klubu kažu da su zadovoljni posetom i što su imali mogućnost da iskažu svoje potrebe.

Kada je reč o izgradnji sportskog kompleksa koji se naslanja na Gradski stadion kraj Tise, predsednik opštine je istakao da je urađena osnovna, prva faza radova i da je prioritet da se u narednom periodu kompletira projektno-tehnička dokumentacija za nastavak tih radova.

Inače, Opština Bečej je u okviru finansiranja godišnjih programa sportskih klubova i organizacija, za potrebe funkcionisanja i rada OFK Bečej 1918 u ovoj godini izdvojila 3,7 miliona dinara.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena