instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Sponzorisan sadržaj

Privreda

Yandex Delivery proširuje usluge dostave na Novi Sad

TV Bečej • Redakcija TV Bečej • 27. septembar 2023. • 15:56 •

Yandex Delivery proširuje usluge dostave na Novi Sad

Yandex Go aplikacija dodaje opciju kurirske dostave u Novom Sadu

Yandex Delivery ostvaruje značajan napredak u industriji kurirske usluge, uvodeći novu eru praktičnosti kako za pojedince tako i za poslovne subjekte u Novom Sadu, nudeći platformu koja povezuje korisnike sa kuririma putem Yandex Go aplikacije ili putem web kontrolnog panela. Ova platforma omogućava pristup širokom spektru usluga, od brze dostave do dostave istog dana i zakazane dostave.

Pojedinci mogu koristiti Yandex Go aplikaciju za brzu dostavu. Kuriri koji koriste Yandex-ovu platformu mogu dostaviti sve, od dokumenata i poslovnih paketa do cveća i poklona - pod uslovom da paket teži manje od 20 kg i može da stane u automobil.

Za poslovne subjekte, Yandex Delivery pomaže u organizaciji i upravljanju dostavama u rasponu od brze dostave do dostave istog dana i zakazane dostave. Platformi je moguće pristupiti putem jednostavne integracije putem API-ja ili modula za popularne e-trgovinske usluge, kao i putem web naloga. Timovi Yandex Delivery-a pružaju pomoć u prilagođavanju rešenja kako bi zadovoljili individualne potrebe za poslovne subjekte svih veličina.

Yandex kao IT kompanija zasniva svoje sisteme na internim i vertikalno integrisanim proizvodima. Napredno rutiranje i grupisanje porudžbina korišćenjem naprednih AI algoritama i internih Yandex mapa dozvoljava optimalnije troškove od tradicionalnih logističkih konkurenata.

Branimir Đurović, generalni direktor Yandex Delivery-a u Srbiji, izjavljuje:

„Verujemo da postoji prostor za poboljšanje korisničkog iskustva u industriji dostave u Srbiji. Većina nas koji je nešto naručila putem interneta imala je iskustvo u kojem bismo nakon 3-5 dana dobili telefonski poziv da izađemo napolje za 5 minuta kako bismo preuzeli svoju porudžbinu; do tog trenutka, ne samo da možda već zaboravimo da smo naručili istu porudžbinu, već postoji visoka verovatnoća da nismo na adresi za isporuku u tom trenutku. Drugim rečima, više od 30% prvih pokušaja dostave u Srbiji završava se neuspešno, što povećava troškove za klijente, stvara nezadovoljstvo kod korisnika i opšte smanjuje poverenje da će biti drugog pokušaja naručivanja putem interneta - u suštini, takva iskustva predstavljaju prepreku za razvoj e-trgovine. Nažalost, Novi Sad nije izuzetak.

Usluge kurira na ovoj platformi imaju konkurentne cene koje privlače kako pojedince tako i kompanije. Yandex Delivery omogućava jasno vizuelno praćenje porudžbine, pružajući procenjeno vreme dolaska i tako oblik kontrole za korisnike kako bi bili spremni za isporuku na udobnost svojih vrata. To znači da je procenat uspešnih dostava u prvom pokušaju veći od 90%, što je znatno veće od trenutnog tržišta“.

Yandex Delivery planira proširenje usluge na druge najveće potrošačke centre u Srbiji: Niš, Suboticu, Kragujevac.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Pregled vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena