instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Politika

Nakon usvajanja odluke, u ponedeljak dodela nagrada

TV Bečej • Zorana Ljubojev • 27. jul 2023. • 11:20 •

Nakon usvajanja odluke, u ponedeljak dodela nagrada

Odbornici Skupštine opštine Bečej usvojili su odluku o dodeli godišnjih nagrada, koje će biti uručene na svečanoj sednici povodom obeležavanja Dana Opštine Bečej, zakazanoj za ponedeljak 31. jul sa početkom u 12 časova.

Podsetimo da je pristiglo ukupno 13 inicijativa, te da je Komisija od predloženih kandidata odabrala sedam iz različitih oblasti. Nagrade se dodeljuju organizacijama i građanima za značajna ostvarenja u privredi, nauci, umetnosti, sportu i drugim oblastima, čija je delatnost, odnosno delo doprinelo privrednom i društvenom razvoju i ugledu opštine Bečej.

Inicijativu za dodelu godišnjih nagrada mogla su da podnesu pravna lica, organi opštine, radna tela Skupštine opštine Bečej, grupe građana i pojedinci.

Inače, odbornici su na današnjem zasedanju, između ostalog, usvojili Godišnji program zaštite, uređenja i korišćenja poljoprivrednog zemljišta na teritoriji opštine Bečej, data je saglasnost na izmenu finansijskog plana sportskog centra „Đorđe Predin Badža“, potvrđen je mandat odborniku Goranu Kudriću sa izborne liste „Srpska napredna stranka – Aleksandar Vučić – za našu decu“ i doneta je odluka o mesnim zajednicama, kojom se bliže uređuju pitanja te oblasti.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena