instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Društvo

Nekadašnji radnici MUP-a proslavili svoj dan

TV Bečej • Vukašin Ljubojev • 5. jun 2024. • 09:42 •

Nekadašnji radnici MUP-a proslavili svoj dan

Udruženje penzionera organa unutrašnjih poslova policijske stanice Bečej proslavilo je 24 godine od svog osnivanja, a prigodan program organizovan je na ribnjaku u Bečeju.

Osim domaćina, proslavi su prisustvovali i članovi Lovačkog udruženja iz Bačko Gradište, kao i Udruženja penzionera Saveznog MUP-a iz Beograda, Niša, Loznice, Šapca, Valjeva, Subotice, Kanjiže, Bačke Topole, Malog Iđoša, Zrenjanina, Novog Sada, Bijeljine, Kragujevca, Segedina, Čongrada.

Proslavu su uveličali i Andreja Savić, predsednik Saveza penzionera Srbije, Ljubomir Aleksić predsednik Asocijacije udruženja penzionera organa unutrašnjih poslova Srbije, načelnik Slobodan Jovović i komandir Policijske stanice Bečej Aleksandar Đorđević, delegacija državnog Saveza civilne odbrane Mađarske, predstavnici lokalne samouprave, kao i predsednica Opštinskog udruženja penzionera Bečej.

U okviru manifestacije organizovana su i sportska nadmetanja u pikadu, pločicama i šutiranju na gol, a ekipna pobeda pripala je penzionerima iz Šapca, koji nisu krili da su očekivali ovakav ishod.

Uz uručenje medalja i pehara najboljim sportistima, uručena je i skromna nagrada najstarijem penzioneru bečejskog udruženja Janošu Kupču.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Pregled vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena