instagram Srpski Magyarul
 
instagram Srpski Magyarul

Društvo

„Dani nauke”: Bivša učenica podelila svoje uspehe na putu medicine

TV Bečej • Zorana Ljubojev • 17. april 2024. • 12:32 •

„Dani nauke”: Bivša učenica podelila svoje uspehe na putu medicine asist. dr Tijana Aleksandrić, specijalizant fizikalne medicine i rehabilitacije

Uz marljiv rad, ambicije i posvećenost nauci moguće je ostvariti značajne profesionalne uspehe. Tome u prilog svedoči priča bivše učenice Gimnazije Bečej, Tijane Aleksandrić, koja je sa sadašnjim gimnazijalcima u okviru „Dana nauke“ podelila svoje iskustvo o školovanju u toj školi, kao i o znanjima i iskustvima koje je stekla školujući se u oblasti medicine.

Tijana je bečejsku Gimnaziju završila kao đak generacije i upisala Medicinski fakultet u Novom Sadu, koji je završila 2021. godine. Kao jedan od najboljih diplomaca 2022. dobila je zaposlenje u Kliničkom centru Vojvodine na Klinici za medicinsku rehabilitaciju, gde je na specijalizaciji fizikalne medicine i rehabilitacije. Njen trud i rad prepoznali su i na Medicinskom fakultetu, gde je nedavno dobila posao asistenta na katedri za fizikalnu medicinu i rehabilitaciju, uz rad na klinici.

Nakon održanog predavanja, gimnazijalci su našoj sugrađanki mogli da postave pitanja iz oblasti medicine i njenog školovanja na Medicinskom fakultetu.

Preporučujemo još …


Pregled vesti
Vesti dana - video

Pregled vesti
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Vremenska prognoza

BEČEJ Vreme
Fejsbuk

Emisije

Bečejski ugao

TV Bečej

Bečejski ugao

Budi human - Helena