instagram
 
instagram

Društvo

Školi u Kucuri glavna nagrada za digitalizaciju nastave

TV Bačka • Redakcija TV Bačka • 27. decembar 2023. • 13:58 •

Školi u Kucuri glavna nagrada za digitalizaciju nastave

Na završnoj manifestaciji Dani informatike u školama Vojvodine, koja se tradicionalno održava 18. put pod pokroviteljstvom Pokrajinskog sekretarijata za obrazovanje, propise, upravu i nacionalne manjine – nacionalne zajednice, Fakulteta za ekonomiju i inžinjerski menadžment i Centra za naučna i tehnološka istraživanja, Osnovna škola "Bratstvo-jedinstvo” iz Kucure osvojila je glavnu nagradu za doprinos unapređivanja kvaliteta i digitalizacije nastave.

„Osnovnoj školi iz Kucure pripala je 14. redu plaketa 'Stjepan Han' i ona predstavlja krunu zalaganja uprave škole, nastavnika i učenika u osavremenjavanju i digitalizaciji nastavnog procesa. Nastavnice Slavica Čeljovski i Zdravka Majkić su nagrađene za izradu obrazovnih softvera u nastavi i ovo nije prvi put da se zaposleni u školi u Kucuri ističu inovativnošću u radu”, saopšteno je iz nakon odluke o dodeli nagrade.

Cilj ovog projekta jeste podsticanje procesa informatizacije nastave u školama AP Vojvodine, kao i popularisanje nove tehnologije u školskim nastavnim i vannastavnim aktivnostima. To podrazumeva da u dogledno vreme računar u školi bude jedan od osnovnih alata, sredstvo za ostvarivanje bolje i savremene komunikacije između svih subjekata koji neposredno i posredno učestvuju u vaspitno-obrazovnom radu.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Vremenska prognoza

VRBAS Vreme
Fejsbuk

Emisije

Iz našeg grada

TV Bačka

Iz našeg grada


Da pitamo

TV Bačka

Da pitamo

Aktuelnosti

TV Bačka

Aktuelnosti
Budi human - Helena