Yunet
 

Turizam

Održana 27. po redu Fijakerijada u Kovinu

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 15. jun 2024. • 15:17 •

Održana 27. po redu Fijakerijada u Kovinu

Konjički klub “Kovin” iz Kovina organizator je 27. po redu Fijakerijade održane na terenu Fudbalskog kluba “Radnički”. Više od 100 učesnika iz cele Srbije takmičilo se u jednopregu, dvopregu, tropregu, četvoropregu i višepregu.

Fijakerijada 27. po redu oodržana je na stadionu FK “Radnički” u Kovinu. Ova tradicionalna manifestacija okupila je mnoge ljubitelje konja koje veže ljubav prema ovim plemenitim životinjama. Više od 100 učesnika takmičilo se u jednopregu, dvopregu, tropregu, četvoropregu i višepregu. Nekoliko rasa konja prodefilovala je na stadionu i pokazala svoje umeće, a da bi sve izgledalo besprekorno bilo je potrebno mnogo vremena pripremiti sve ovo.

Takmičari iz cele Srbije sa zadovoljstvom su prihvatii učešće na Fijakerijadi, a kako kažu, konje je nemoguće ne voleti i ko se jednom oproba u ovome ostaje njegov zaljubljenik do kraja života.

Osim takmičarskog dela, priređen je i bogat program u kojem su svi prisutni mogli da uživaju do večernjih sati. Nakon završetka Fijakerijade priređena je i večera.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena