Yunet
 

Sport

Strelci SD „Pančevo 1813“ osvojili dve medalje u Smederevu

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 26. februar 2024. • 19:23 •

Strelci SD „Pančevo 1813“ osvojili dve medalje u Smederevu

Proteklog vikenda je u Smederevu održano drugo kolo Kupa SS Srbije po B programu za mlađe kategorije u diciplinama vazdušnom puškom i pištoljem. Takmičari Streljačke družine “Pančevo 1813“ su imali dvanaest nastupa, osvojili su dve medalje.

Jovan Kondić je osvojio zlatnu medalju i 12 bodova u kategoriji pionira pištoljem sa rezultatom od 182 kruga.

Andrej Jeftenić je osvojio zlatnu medalju i 12 bodova u kategoriji kadeta pištoljem sa rezultatom od 547 krugova, a u konkurenciji mlađih juniora je osvojio šesto mesto i novih 5 bodova za finale.

Ognjen Bunčić je osvojio četvrto mesto i sedam bodova u kategoriji pionira pištoljem sa rezultatom od 177 krugova, a u konkurenciji kadeta pištoljem sa rezultatom od 518 je dvanaesti, te su mu izmakli bodovi za finale. Ognjen je nastupao i u kategoriji pionira puškom i osvojio novi jedan bod sa 175 krugova, a u kategoriji kadeta puškom je osvojio četvrto mesto i sedam bodova sa rezultatom od 572 kruga i sedmo mesto i četiri boda u konkurenciji mlađih juniora.

Nemanja Đorđević je osvojio osmo mesto i novih tri boda za finale sa rezultatom od 570 krugova u konkurenciji mlađih juniora puškom.

U ovom kolu nisu nastupil sigurni osvajači medalja, mlađi juniori Iva Rakonjac puškom i Marko Ninković pištoljem, jer su zajedno sa Aleksom Rakonjac otputovali u Đer na Prvenstvo Evrope.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena