Yunet
 

Sport

Remi Železničara i Smedereva u prijateljskoj utakmici

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 20. februar 2024. • 15:55 •

Remi Železničara i Smedereva u prijateljskoj utakmici

Železničar – Smederevo 1:1 (0:0)

Stadion: SRC Mladost. Sudija: Džafić (Pančevo). Strelci: Trifunović u 78. za Železničar, a Čižik u 48 minutu za Smederevo.

ŽELEZNIČAR: Stanković, Purtić, Gajić, Milikić, Mirosavić, Maisa, Maks, Mare, Jovanović, Kahvić, Ignjatev. Igrali su još: Kovačević, Trfunović, Obrenović, Krstić, Novićević.

SMEDEREVO 1924: Kašić, A.Marković, Panić, Radić, Luković, Jevremović, Ilić, Rašljanin, Jovanović, L.Maković, Čižik. Igrali su još: Gecić, Bačanin.

U prijateljskoj utakmici u Pančevu, fudbaleri Železničara igrali su nerešeno sa prvoligašem Smederevom 1:1. Strelci su Trifunović i Čižik.

Bio je ovo meč u kojem su šansu dobili igrači sa manjom minutažom kod šefa struke Pančevaca Nenada Mijailovića, ujedno i lepa prilika da se neki i nametnu za predstojeće superligaške utakmice.

Igralo se dva puta po pola sata, a u prvom poluvremenu nije bilo golova. Prvi su do vođstva stigli fudbaleri Smedereva i to preko pozajmljenog igrača Železničara Čižika, da bi Pančevci pred kraj duela stigli do izjednačenja preko Trrifunovića.

U svakom slučaju trener Nenad Mijailović ima danas jasniju sliku na koga može da računa u predstojećem duelu sa TSC-om na domaćem terenu u subotu od 18.30 časova.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena