Yunet
 

Sport

Trener Železničara hvali uslove za rad na Kipru 

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 18. januar 2024. • 20:06 •

Trener Železničara hvali uslove za rad na Kipru 

Fudbaleri Železničara po sunčanom vremenu, na prijatnih 19 stepeni odradili su još dva treninga u Larnaki. Za sada sve ide po planu šefa struke Nenad Mijailović, koji na raspolaganju ima 26 igrača.

– Imamo odlične uslove u Larnaki. Verujem da će igrači ispuniti sve zadatke koje pred njih postavlja stručni štab i da ćemo spremno dočekati nastavak sezone u Superligi – ističe sa Kipra direktor Železničara, Nenad Bojković.

Zadovoljan je učinkom I šef struke, koji posebno hvali uslove za rad, a zanimljivo je da će deo priprema Pančevci odraditi I na terenu Anartozisa.

– Momci su u dobroj atmosferi odradili prvi dan priprema. Već sutra (petak) igramo sa kiparskim drugoligašem. Nadam se da ćemo na fizičkom planu izgledati dobro, ali i da ćemo primeniti sve taktičke zamisli na terenu.

Nema puno novajlija u Železničaru ali ono što je najbitnije, tim je ostao na okupu.

– Želimo ove pripreme da iskoristimo na najbolji način, Koristićemo dva terena za rad, čak ćemo I na Anartozisovom trenirati. Video sam I ostale gde ćemo igrati, odlični su. Sve je na vrhunskom nivou. Igrači koji su doputovalu su zdravi, nadam se da će nas zaobići povrede, a ako ih I bude da će biti minimalne – zaključio je Mijailović.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena