Yunet
 

Sport

Održan humanitarni turnir u Vršcu

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 14. januar 2024. • 10:18 •

Održan humanitarni turnir u Vršcu

Sportska sekcija Hemofarm Vršac, uz podršku Hemijsko-medicinske škole u Vršcu, organizovala je humanitarni turnir za pomoć u lečenju sugrađana, Relje Savina i Jovice Vračevgajca.

Vršac je još jednom dokazao da je grad humanih i dobrih ljudi čistog srca. Veliki broj građana okupio se na odbojkaškom turniru u Hemijsko-medicinskoj školi kako bi, u skladu sa svojim mogućnostima, pružili podršku Relji Savinu i Jovici Vračevgajcu. Na teren su izašle odbojkaške ekipe: Fressenius Medical Care, Profesori, Neuropsihijatrijska bolnica doktor Slavoljub Bakalović i Hemofarm Vršac. To su organizatori i prijatelji turnira koji se uvek odazivaju kada su ovakve akcije u pitanju, kaže Bojan Torbica, jedan od učesnika.

– Mi se trudimo da uvek izađemo u susret ovakvim humanitarnim akcijama, naša kompanija to podržava, nadam se što većem odzivu. Prošli put je bio zaista dobar odziv, prikupljena su određena sredstva, nadam se što većem broju ovakvih akcija, kako bismo pomogli građanima .

Događaj su otvorili članovi kulturno-umetničkog društva „Laza Nančić“ igrama iz Gnjilana, Gruže i Leskovca.

– Mi uvek podržavamo ovakve manifestacije i događaje. Vrlo sam srećna što mogu da pomognem drugoj deci ili ljudima kojima je potrebna pomoć, rekla je Iva Vukov , GKUD „Laza Nančić“ Vršac .

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena