Yunet
 

Sport

Dve medalje za Ognjena Bunčića u Kikindi

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 5. decembar 2023. • 17:29 •

Dve medalje za Ognjena Bunčića u Kikindi

Ognjen Bunčić iz Streljačke družine Pančevo 1813 osvojio je dve medalje minulog vikenda u Kikindi gde je održano peto kolo Lige pionira Vojvodine.
Nastupilo je osamdeset takmičara iz 14 vojvođanskih klubova, među kojima i devet takmičara iz Streljačke družine „Pančevo 1813”.
Najuspešniji takmičar je ponovo bio Ognjen Bunčić koji je osvojio dve medalje iz dve različite pionirske discipline. Najpre je osvojio srebrnu medalju u disciplini srijskom vazdušnom puškom „Zastava“ sa rezultatom od 180 krugova, koliko je imao i prvoplasirani pionir. Zatim je u disciplini vazdušnim pištoljem osvojio zlatnu medalju sa rezultatom od 176 krugova i znatno doprineo osvajanju prvog mesta za ekipu pištoljem i četvrtog mesta za ekipu puškom. U disciplini pištoljem su nastupili pored Ognjena Bunčića i Jovan Kondić koji je osvojio bronzanu medalju sa 173 kruga, Oliver Zoraje sa 149 i Nikola Flora sa 145 krugova.
Za ekipu puškom su nastupili pored Ognjena Bunčića, Oliver Zoraje sa 156, Ognjen Dželetović sa 148 i Nikola Flora sa 145 krugova. Ekipa pionirki puškom je osvojila treće mesto, a nastupile su Elena Flora sa 158, Ana Petković sa 155, Miona Milivojević sa 149 i Jana Isailović sa 113 krugova.
Ognjen Bunčić je jesenji prvak u obe discipline puškom i pištoljem, Jovan Kondić je drugi pištoljem, ekipa pionira pištoljem je prva, ekipa pionirki puškom je na drugom mestu, a ekipa pionira puškom na trećem mestu.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena