Yunet
 

Servisne informacije

Pantransport: Od 1.marta izmene na linijama 6 i 7

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 29. februar 2024. • 15:15 •

Pantransport: Od 1.marta izmene na linijama 6 i 7

Autobusi Pantransporta koji saobraćaju kroz naselje Strelište od petka 1. marta saobraćaće izmenjenom trasom zbog radova u ulici Dušana Petrovića Šaneta. Zbog ovih izmena pojedina autobuska stajališta biće van primene, kaže Ivan Cvetanović šef saobraćaja u Pantransportu.

Autobuske linije 6 i 7 koje saobraćaju kroz naselje Strelište od 1.marta saobraćaće izmenjenim trasama zbog izvođenja infrastrukturnih radova u Ulici Dušana Petrovića Šaneta i ona je van primene i dalje za autobuski saobraćaj. Autobusi Pantransporta će obavljati redovan krug kroz naselje Stelište i neće biti prekida saobraćaja kroz naselje naglašava Ivan Cvetanović šef saobraćaja u ovom preduzeću.

-Iz smera centra grada vozila će se kretati redovnom trasom do ulice Veljka Vlahovića iz koje će skretati UDESNO u Cvijićevu ulicu, iz koje će potom skretati udesno u Bore Stankovića.

Autobusi će zatim napuštati naselje Strelište skretanjem ulevo u Prvomajsku ulicu, a potom će skretati ulevo u ulicu Radivoja Koraća, odakle će konačno saobraćati redovnom trasom do krajnjeg stajališta na RNP.Ista trasa predviđena je i u suprotnom smeru.

Zbog izmenjenih trasa kretanja na linijama 6 i 7 doćiće i do izmena i autobuskih stajališta u naselju Stelište.

-Usled ovih promena i dalje van primene ostaju stajališta u ulici Dušana Petrovića Šaneta za oba smera, kao i stajališta kod OŠ „Mika Antić“ u ulici Veljka Vlahovića, takođe za oba smera.Vraćaju se u primenu stajališta u ulici Radivoja Koraća za oba smera.Ponovo će se uvesti privremeno stajalište za smer iz centra grada prema Vojlovici i RNP u ulici Cvijićevoj u zoni raskrsnice sa Veljka Vlahovića Iz smera RNP uvodi se privremeno stajalište u ulici Bore Stankovića u zoni naspram kućnog broja 41, a neposredno pre raskrsnice sa Cvijićevom, kaže Cvetanović.

U Pantransportu naglašavaju da će autobusi kroz naselje Strelište saobraćati novim trasama od 1.marta, a da će o novim izmenama na vreme obavestiti svoje putnike.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena