Yunet
 

Kultura

Talentovani učenici Muzičke škole „Jovan Bandur” oduševili publiku

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 27. januar 2024. • 12:33 •

Talentovani učenici Muzičke škole „Jovan Bandur” oduševili publiku

Koncert je bio prilika da se učenici pokažu u punom sjaju, demonstrirajući svoj muzički talenat i veštine koje su sticali kroz godine posvećenog rada i truda. Publika je imala priliku da uživa u širokom spektru muzičkih žanrova, od klasične muzike do savremenih kompozicija, pokazujući bogatstvo i raznolikost programa koji se nudi u ovoj školi.

Mi smo 15. decembra održali naš novogodišnji koncert ali nažalost nisu mogli svi zainteresovani da prisustvuju, pa smo došli na ideju da napravimo još jedan reprizni koncert sa sličnim programom. Učestvovaće oko sto učesnika od predškolaca pa sve do maturanata srednje škole, istakla je Jelena Cvetić direktorka Muzičke škole Jovan Bandur.

Ovaj koncert nije bio samo prilika za izvođenje kvalitetne muzike, već i za slavljenje zajedništva i ljubavi prema muzici. Muzička škola „Jovan Bandur“ ponosna je na svoje učenike i njihove dostignuća, te je ovaj događaj bio još jedna potvrda bogatstva kulturnog života u Pančevu, rekla je Jelena Cvetić -Direktorka Muzičke škole Jovan Bandur.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena