Yunet
 

Kultura

Gala koncert Dečje filharmonije: Gosti RocHoir Kids & Jovana Obradović

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 28. decembar 2023. • 12:36 •

Gala koncert Dečje filharmonije: Gosti RocHoir Kids & Jovana Obradović

“Srce čuje radost”, tradicionalni koncert orkestra Dečje filharmonije2. februara 2024. u 19.30 u MTS Dvorani

Tradicionalni koncert Dečje filharmonije, ove godine će biti održan 2. februara od 19.30 u MTS Dvorani. Gala koncert je nešto što se nestrpljivo iščekuje cele godine, nešto posebno za svakog od učesnika, ali i gosta večeri. Ovaj koncert već godinama pruža čaroliju svojim posetiocima i pravi je način da se oseti duh magije početka Nove godine.

Koncert organizuju fondacija „Deca deci“ i MTS Dvorana. Ulaznice se mogu nabaviti onlajn, na sajtovimaticekts.rs, efinity.rs, na blagajni i sajtuMTS Dvorane i svim Ticket Vision prodajnim mestima.

Publika će imati priliku da uživa u čuvenim klasicima, u izvođenju talentovanih, mladih solista uz pratnju orkestra i pod dirigentskom palicom LjubišeJovanovića. Pored klasične muzike, na repertoaru će se naći i popularni savremeni i filmski hitovi, kao i etno i džez program.

Članovi Dečje filharmonije su talentovani učenici nižih i srednjih muzičkih škola iz Srbije, dobitnici nagrada na prestižnim domaćim i međunarodnim takmičenjima. Neki od članova Dečje filharmonije su dugogodišnji korisnici instrumenata fondacije “Deca deci”, koja tako pomaže njihovo školovanje i profesionalno napredovanje. Takođe, u cilju stvaranja šire platforme za kulturnu razmenu i povezivanje najmlađih, fondacija “Deca deci” je od 2015. godine proširila aktivnosti i oformljen je Regionalni dečji orkestar koji čine deca iz 5 gradova: Beograda, Zagreba, Ljubljane, Sarajeva i Skoplja.

Koncert Dečje filharmonije je svečanost za uši, ali i za dušu. Otvorite srce za muziku dece i čućete samo radost.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena