Yunet
 

Kultura

Dom omladine Pančevo pripremio bogat program za decembar

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 2. decembar 2023. • 09:07 •

Dom omladine Pančevo pripremio bogat program za decembar

Dom omladine Pančevo tokom godine organizuje nekoliko velikih festivala. Tu je Festival Rukopisi koji se više decenije održava u našem gradu u organizaciji Doma omladine, u kome učestvuju mladi pisci z celog regiona. Zatim pozorišni festival Ex teatar fest i Fridom art festival koji se svake godine održava krajem avgusta. Osim toga ove godine su prema rečima Ivane Ivanovski organizovali i bogat dečji program tokom leta, pa će u tom duhu nastaviti i ovog decembra.

  • Tu bih izdvojila osim dečjeg novogodišnjeg programa i to je neštp novo u Domu omladine, 23.12. biće orgnizovan dečji kviz za mlađe osnovce sa početkom u 18 časova u malom klubu Doma omladine. 24.12. imamo dečju kreatrivnu radionicu , ali i 26. decembra sa početkom u 18 časova organizovaćemo i dečju predstvu sa Deda Mrazom, rekla je Ivana Ivanovski – direktorka Doma omladine Pančevo.

Tradicionalno sredom se u dvorani Apolo održavaju filmske projekcije u 19 sati, a sa tom praksom nastviće i ubuduće naglašava Ivana Ivanovski. Za decembra je pripremljen i bogat muzički program

  • Vikendom imamo bogat muzički program,. Tu bih htela da izdvojim koncet Goblina koji će biti održan 7.decembra sa početkom u 21 sat u dvorani Apolo. Pored književnih radionica imaćemo i izložbe. Pozivam sve da posete naš sajt i naše društvene mreže gde mogu da pronađu detaljniji program , rekla je Ivana Ivanovski – direktorka Doma omladine Pančevo.

U Domu omadone već uveliko razmišljaju i o narednog godini. Potrudiće se da tokom 2024.godine organizju bogate i raznovrsne programe za sve generacije.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena