Yunet
 

Hronika

Tokom praznika na teritoriji grada Pančeva  evidentirano 1405 saobraćajnih prekršaja

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 9. maj 2024. • 15:02 •

Tokom praznika na teritoriji grada Pančeva  evidentirano 1405 saobraćajnih prekršaja

Pripadnici saobraćajne policije, tokom šestodnevne akcije pojačane kontrole za vreme praznika, na teritoriji Srbije kontrolisali su više od 57.000 vozila i otkrili oko 25.000 prekršaja. Na teritoriji grada Pančeva evidentirano je 1405 saobraćajnih prekršaja. Tokom ovog perioda dogodilo se 7 saobraćajnih nezgoda, kaže Dragan Vasilić zamenik komandira saobraćajne policijske ispostave Pančevo.

U periodu od 25. aprila do 7. maja pripadinici saobraćajne policije su uz maksimalnu upotrebu svih raspoloživih uređaja pojačano kontrlisali saobraćaj. Tokom ovog perioda na teritoriji grada Pančeva evidentirano je 1405 saobraćajnih prekršaja, rekao je za RTV Pančevo Dragan Vasilić, zamenik komandira saobraćajne policijske ispostave Pančevo.

Prema rečima Dragana Vasilića u navedenom periodu i pored pojačane kontrole saobraćaja dogodilo se više saobraćajnih nezgoda, a u jednoj je jedna osoba izgubila život.

U narednom periodu Uprava saobraćajne policije nastaviće sa otkrivanjem najtežih prekršaja koji dovode do najtežih posledica u saobraćajnim nezgodama, a sve to kako bi svi učesnici u saobraćaju bili što bezbedniji, zaključio je Dragan Vasilić.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena