Yunet
 

Društvo

Vršački predškolci i osnovci su nosioci titule pobednika republičkog takmičenja „Pažljivkova smotra“

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 11. jun 2024. • 14:18 •

Vršački predškolci i osnovci su nosioci titule pobednika republičkog takmičenja „Pažljivkova smotra“

Ove godine u jakoj konkurenciji vršnjaka iz cele Srbije, vršačka deca odnose pobedu na republičkom takmičenju u saobraćaju „Pažljivkova smotra“, pokazavši najbolje znanje u poznavanju saobraćaja. U konkurenciji prvaka prvo mesto osvojila je naša ekipa iz OŠ „Olga Petrov Radišić“, u sastavu Dunja Tadić, Rubin Ikeljić, Uroš Biserčić i Leontina Ranisavljev. Drugo mesto zauzela je Čajetina, a treće Novi Sad.

U konkurenciji predškolaca, vršački mališani Dunja Petrović, Vukan Jovanov, Dušan Milošević i Sara Popović iz vrtića „Pčelica“, bili su ubedljivi i osvojili prvo mesto, dok su drugo i treće mesto zauzeli mališani iz Nove Crnje i Mionice.

Veliku podršku pružili su im drugari iz drugog razreda „Olgine“ škole, vicešampioni regionalne smotre. Pobednici takmičenja osvojili su vredne nagrade, predškolci bicikle, a prvaci lap top računare, koje je obebezbedila Agencija za bezbednost saobraćaja Republike Srbije, organizator ovog velikog projekta.

“Čestitke našoj divnoj deci, vaspitačicama i učiteljicama i koordinatorima projekta na ovom sjajnom uspehu. Čast je i zadovoljstvo pripremati ove divne mališane za takmičenje i podeliti sa njima radost uspeha na podijumu. Grad Vršac i Savet za bezbednost saobraćaja i dalje će pružati svu potrebnu podršku za realizaciju projekta i učešće mališana na ovom značajnom takmičenju“, izjavio je Miroslav Lepir, član Gradkog veća za obrazovanje.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena