Yunet
 

Društvo

Sajam zapošljavanja 5.juna, 345 radnih mesta u ponudi

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 4. jun 2024. • 17:23 •

Sajam zapošljavanja 5.juna, 345 radnih mesta u ponudi

Nacionalna službe za zapošljavanje Filijala Pančevo, u saradnji sa Gradskom upravom Grada Pančeva, organizuje Sajam zapošljavanja koji će se održati u sredu 5. juna 2024. godine, od 11 do 13 časova, u ulici Vojvode Živojina Mišića. U slučaju loših vremenskih uslova Sajam će se održati u holu Gradske uprave.

U okviru Lokalnog akcionog plana zapošljavanja grad Pančevo sprovodi 7 mera, među kojima je I sajam zapošljavanja koji će ove godine biti održan 5.juna. Na sajmu su učešće potvrdila 43 poslodavca koja će ponuditi 345 otvorenih radnih mesta.

Prema podacima Nacinalne službe za zapošljavanje, najveća potražnja je za vozačima kamiona, šivačima, agentima terenske prodaje, električarima, prodavcima, vodoinstalaterima ali i diplomiranim farmaceutima, diplomiranim pravnicima, građevinskim inženjerima, inženjerima elektrotehnike i mnogim drugim zanimanjima. Zahvaljujići sajmu mnogi Pančevci dođu do zaposlenja.

Nacionalna služba za zapošljavanje I grad Pančevo pozivaju nezaposlena lica da ponesu svoje radne biografije, a na štandu NSZ svi zainteresovani će moći da dobiju odgovore na pitanja o uslugama i aktuelnim programima, kao i stručne savete u pisanju radne biografije.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena