Yunet
 

Društvo

U Vršcu predstavljen novi uredjaj za otkrivanje psihoaktivnih supstanci

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 10. januar 2024. • 15:19 •

U Vršcu predstavljen novi uredjaj za otkrivanje psihoaktivnih supstanci

Policijska stanica u Vršcu predstavila je novi uređaj za otkrivanje psihoaktivnih supstanci za koji je lokalna samouprava izdvojila 840.000 dinara. Ova moderna oprema pomoći će u borbi protiv konzumiranja ilegalnih supstanci, pružajući efikasna sredstva za identifikaciju i suzbijanje nezakonitih aktivnosti.

Novim, sofisticiranijim uređajem za otkrivanje psihoaktivnih supstanci Policijska stanica grada Vršca dodatno će sprečiti zloupotrebu nedozvoljenih supstanci. Ovaj uređaj vredan 840.000 dinara, predstavlja značajan korak u borbi protiv opojnih droga, a nabavljen je zahvaljujući sredstvima izdvojenim od strane lokalne samouprave, rekla je Dragana Mitrović, gradonačelnica Vršca.

Grad Vršac ima sjajnu saradnju sa policijskom stanicom i saobraćajnom policijom u okviru Saveta za bezbedonst saobraćaja. Novi uređaj doprineće samoj bezbednosti u saobraćaju, kao i povećanju opšte bezbednosti, istakao je Miroslav Lepir, predsednik Saveta za bezbednost saobraćaja grada Vršca.

Uz podršku lokalne samouprave, Policijska stanica u Vršcu nastavlja modernizaciju i jačanje kapaciteta, pružajući svim građanima sigurnost i bezbednost. Nabavka uređaj za otkrivanje psihoaktivnih supstanci predstavlja konkretan korak ka ostvarivanju ovog cilja i unapređenje rada policije, zaključila je gradonačelnica Vršca Dragana Mitrović.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena