Yunet
 

Društvo

Manifestacija “Doček Deda Mraza” oduševila Pančevce!

RTV Pančevo • Redakcija RTV Pančevo • 31. decembar 2021. • 09:51 •

Manifestacija “Doček Deda Mraza” oduševila Pančevce!

Na Kotežu 1 u Pančevu održana je Manifestacija “Doček Deda Mraza”. Manifestaciju je uzpodršku MZ Kotež i brojnihsponzora, organizovaloUdruženje “Od gola do gola”.  Upriličen je bogat program i podeljeninovogodišnjipaketići.

Mališani okupljeni na Kotežu jedan pesmom su dozvali Deda Mraza. Spustivši se sa vrha dvanaestospratnice, omiljeni dečji lik, oduševio je sve prisutne, a potom obradovao najmlađe podelivši im paketiće.

Ovu sjajnu manifestaciju osmislili su članovi pančevačkog udruženja “Od gola do gola”. Želja im je bila da pruže deci doživljaj za pamćenje, kaže Dejan Kovački član ovog udruženja. Izveden je bogat kulturno umetnički program, a bila je tu i praznična trpeza.

“DočekDedaMraza” podržali su Mesna zajednica Kotež, Gradska uprava i brojni sponzori.Božićni i novogodišnjipraznicisasobomnose radost, veselje, nadu u bolje sutra, te je ovosamojošjednaprilika da se podsetimokolikoje važnozajedništvo i empatija, rekao je naotvaranjumanifestacijeBranislavRaketić, predsednikSaveta MZ Kotež.

Manifestacijom “Doček Deda Mraza” ispraćena je ova godina, a u narednoj članovi Udruženja „Od gola do gola“ najavljuju još iznenađenja za Pančevce.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena