Yunet
 

Politika

GO SNS Novi Sad: Nikada nećete dobiti poverenje građana, Vučiću i Vučeviću veruje Srbija i dokaza je bezbroj

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 2. april 2024. • 12:09 •

GO SNS Novi Sad: Nikada nećete dobiti poverenje građana, Vučiću i Vučeviću veruje Srbija i dokaza je bezbroj

Novosadski naprednjaci poslali jasnu poruku o sramnim napadima tajkunskih medija: Nikada nećete dobiti poverenje građana, Vučiću i Vučeviću veruje Srbija i dokaza je bezbroj

Gradski odbor Srpske napredne stranke izdao je saopštenje, kao reakciju na tekst lista „Danas“, a koji prenosimo u celosti:

-Marginalni po tiražu, dnevni list Danas, objavio je bizarni tekst pod nazivom: „Miloš Vučević na decembarskim izborima ubedljivo izgubio na svom biračkom mestu“.
Reakcija na ovaj tekst nije usmerena na političko nadmetanje, nego na pokušaj pomoći u savladavanju elementarne logike svima onima koji logiciraju kao i pisac gore pomenutog teksta.
Njihova logika se oslikava u tome da u Srbiji zemlji, gde su izbori namešteni na svakom mestu gde je opozicija izgubila (a to je 98% Srbije), potpuno su validni na biračkom mestu 188 u Novom Sadu i još na nekoliko, gde je opozicija pobedila. Tu je sve u redu.
Valjda to treba da implicira da komšije ne vole Miloša Vučevića!
Ako je to tačno, šta implicira činjenica da je Miloš Vučević tri puta biran od građana za gradonačelnika Novog Sada, što je najviše u istoriji Grada ikada? Šta implicira da opozicija ne može da pobedi nigde, osim u nekoliko mesnih zajednica u celoj Srbiji?
Na kraju teksta, navodi se da Milošu Vučeviću građani sa njegovog biračkog mesta, nisu poklonili poverenje zbog gore pomenutog izbornog rezultata!
Gospodo, u Srbiji je ustavom proklamovana parlamentarna demokratija, po sistemu jedan čovek – jedan glas. Aleksandru Vučiću i Milošu Vučeviću veruje Srbija i dokaza je bezbroj! Nikada nećete dobiti poverenje građana, koje imaju Aleksandar Vučić i Miloš Vučević, jer vas građani jako dobro znaju kao lažne intelektualce i prevarante koji ne vole Srbiju! Kada budu izbori za mesne zajednice, neka se opozicija dobro politički pripremi Možda i pobedi. Ovo je slobodna i demokratska zemlja!. A do tada neka manje mrzi. Nije dobro za psihu!
I još nešto, Miloš Vučević živi u istoj zgradi, u kojoj je živeo i pre nego što je postao gradonačelnik!
A gde ono kažu da je stan kupio Borislav Novaković?- stoji u saopštenju SNS.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena