Yunet
 

Društvo

Počelo asfaltiranje Bukovačkog puta i ulica u Begeču i Veterniku

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 15. april 2024. • 14:13 •

Počelo asfaltiranje Bukovačkog puta i ulica u Begeču i Veterniku

JKP „Put“ intenziviralo je radove na asfaltiranju i popravkama ulica u prigradskim naseljima. Posle Novih i Starih Ledinaca i Sremske Kamenice, gde su radovi završeni, i Petrovaradina, Bukovca i Rumenke gde radovi još uvek traju, miris svežeg asfalta i brujanje mašina stigli su u Veternik i Begeč.
U Veterniku je u toku asfaltiranje Sremske i Nove 107, a u Jovana Radonića, Novoj 101 i Novoj 102 izvode se pripremni radovi za popravku kolovoza asfaltom, kao i u ulici Nova 1 u Begeču. Istovremeno, posle dvonedeljnih priprema počelo je i asfaltiranje Bukovačkog puta u dužini od 269 m. Prethodno je izvršena popravka tampona, ivičnjaka i nivelisanje šahtova i slivnika.
Nakon popravke asfaltom, u toku je uređenje bankina kraka Vezirca s Bukovačkog puta 143. Takođe, još uvek traju pripremni radovi za asfaltiranje u ulici Nebojše Glogovca u Rumenki, kao i pripremni radovi na uređenju rekreativne površine.
Osim toga, na sedam lokacija u gradu i prigradskim naseljima izvode se radovi na obeležavanju i održavanju saobraćajne signalizacije.
– Kao što smo i najavili, nakon asfaltiranja i popravki ulica na sremskoj strani, intenzivirali smo radove i u naseljima na bačkoj strani grada. Nakon Rumenke, narednih dana izvodićemo radove u Veterniku i Begeču – kaže Dušan Radojičić direktor JKP „Put“.
Radojičić podseća da se radovi izvode i za vikend.
– U subotu je popravljen kolovoz u Primorskoj ulici i u delu Vezirca, a izvođeni su i pripremni radovi za asfaltiranje u Sremskoj, Novoj 101 i Novoj 107 u Veterniku i ulici Nebojše Glogovca u Rumenki, dok su u nedelju izvođeni radovi na obeležavanju horizontalnih oznaka na kolovozu u gradu. U skladu sa politikom gradonačlnika i gradskog veća, i ove godine će biti asfaltiran i popravljen veliki broj ulica u gradu i prigradskim naseljima – ističe Radojičić.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Budi human - Helena