Yunet
 

Društvo

„Putevi Srbije“ spremno dočekuju povećan intenzitet saobraćaja tokom praznika

Novosadska TV • Redakcija Novosadska TV • 14. februar 2024. • 10:32 •

„Putevi Srbije“ spremno dočekuju povećan intenzitet saobraćaja tokom praznika

JP „Putevi Srbije“ obaveštava javnost da se zbog praznika, dana Državnosti Republike Srbije „Sretenja“ očekuje povećan intenzitet saobraćaja na državnim putevima.

Putevi Srbije preduzimaju sve neophodne mere u cilju bržeg prolaska vozila, povećan je broj inkasanata na naplatnim stanicama i svi naplatni kanali su u funkciji bez minuta pauze.

Najbrži prolazak kroz naplatne stanice omogućava elektronska naplata putarine (ENP) koja značajno skraćuje vreme putovanja i omogućava vozilima prolazak bez zaustavljanja, a ujedno predstavlja i jeftiniji vid plaćanja putarine.

Detaljne informacije o stanju na državnim putevima Republike Srbije u realnom vremenu, možete naći na internet prezentaciji JP „Putevi Srbije“ na linku: https://www.putevi-srbije.rs/index.php/sr/, i putem mobilne aplikacije JP „Putevi Srbije“.

JP „Putevi Srbije“ apeluje na sve učesnike u saobraćaju da ne kreću na put bez obavezne zimske opreme, posebno u brdovitim i planinskim predelima, poštuju ograničenja brzine i prilagode brzinu kretanja uslovima na putu, ne voze pod dejstvom alkohola, kako ne bi ugrozili svoj život i živote drugih.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Budi human - Helena