Vojvodjanski
 

Društvo

Pokrajinski sekretar Nenad Ivanišević dobitnik „Mostarske povelje”

Vojvodjanski • Vojvodjanski • 27. avgust 2021. • 10:04 •

Pokrajinski sekretar Nenad Ivanišević dobitnik „Mostarske povelje” kurir.rs

Pokrajinski sekretar za privredu i turizam Nenad Ivanišević ovogodišnji je laureat "Mostarske povelje", priznanja koje se dodeljuje kao podstrek za jačanje i razvoj prosperiteta u okviru regiona.

„Mostarska povelja” je novoustanovljeno priznanje koje dodeljuju Jadransko-jonski i Podunavski region, u čast onih uglednika, javnih radnika i drugih delatnika i institucija koji doprinose unapređenju saradnje u svim oblastima privrednog i društvenog stvaralaštva. Po rečima organizatora, nagrada simboliše uspeh i predstavlja most koji ne poznaje i ne priznaje granice, ono je radost u stvaranju i sreća ovaploćene vizije.

- Izuzetna mi je čast što sam jedan od dobitnika ovog priznanja. Međuregionalna saradnja i povezivanje svih ključnih aktera, institucija i pojedinaca u regionu veoma su važne i značajne.  Kako u cilju jačanja svih grana privrede, preduzetništva, tako i u pogledu kreiranja jedinstvenog turističkog proizvoda regiona - istakao je Nenad Ivanišević.

Inače, kao predstavnik AP Vojvodine, pokrajinski sekretar za privredu i turizam, dr Nenad Ivanišević učestvovao je na regionalnoj konferenciji u Mostaru, posvećenoj privredi u regionu, kao i multimodalnim evropskim koridorima.

Izvor: subotica.com

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije


Vojvođanski biznis

RTV Stara Pazova

Vojvođanski biznis

Neke važne stvari

RTV Subotica

Neke važne stvari

Vojvođanska aktivizacija

TV Novi Bečej

Vojvođanska aktivizacija


SportiCom

TV Sombor

SportiCom

Da pitamo

TV Bačka

Da pitamo

ZOOM

TV K25

ZOOM


Balkanorama

Media Info Centar

Balkanorama
Budi human - Helena