instagram
 
instagram

Sport

Kruščić predstavljen u Subotici

RTV Subotica • Redakcija TV Subotica • 10. april 2024. • 07:11 •

Kruščić predstavljen u Subotici Foto: FK Spartak

Ono što se prethodnih dana nezvanično govorilo potvrđeno je u utorak – Miloš Kruščić je potpisao ugovor sa FK Spartak ŽK, te je i zvanično promovisan u taboru subotičkog fudbalskog superligaša.

Govoreći o angažmanu novog trenera, Nikola Simović, predsednik Spartaka je istakao kako je reč o čoveku koji u dva navrata bio član Subotičana, prvo kao igrač, a potom kao deo stručnog štaba Andreja Černišova.

– Želimo mu mnogo sreće i da zajedno ostvarujemo dobre rezultate. Siguran sam da će radom, iskustvom i znanjem pomoći našem klubu da, za početak, izađe iz rezultatske krize. Da što pre obezbedimo siguran opstanak u Super ligi. Mislim da smo napravili odličan izbor.

Uz konstataciju da će to što Kruščić nije prvi put u Subotici pomoći periodu adaptacije, Simović se osvrnuo i na rezultate koji nisu u skladu sa primarnim ciljem – plasmanom u plej-of, te je najavio radikalne odluke u narednom periodu.

Na prvom predstavljanju u Subotici Kruščić je potvrdio da dolazi u klub koga vrlo dobro poznaje.

– Drago mi je da sam se vratio u srpski fudbal, oduvek sam želeo da radim u svojoj zemlji i tu budem srećan. Situacija je takva kakva jeste, moramo da budemo realni i da živimo u trenutnoj situaciji – mi smo u plej-autu i bitni su nam bodovi koju garantuju opstanak. Od danas okrećemo novi list, moramo da budemo pozitivni. Imamo dobre igrače, ali moramo da vidimo kako da podignemo ekipu posle rezultata koji su bili takvi kakvi jesu.

Uz Kruščića je promovisan i njegov prvi pomoćnik Željko Miković, a sa trenerima je ugovor potpisan od 31. maja 2025. godine.

 

Preporučujemo još …


Kroz Grad
Vesti dana - video

Kroz Grad
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Fejsbuk

Emisije

U sred srede

RTV Subotica

U sred srede

Poslovni intermeco

RTV Subotica

Poslovni intermeco

Subotička događanja

RTV Subotica

Subotička događanja

Opušteno

RTV Subotica

Opušteno

Likovni tragovi

RTV Subotica

Likovni tragovi

U susret istini

RTV Subotica

U susret istini

Subotica grad sporta

RTV Subotica

Subotica grad sporta

Sport

RTV Subotica

Sport
Budi human - Helena