instagram
 
instagram

Servisne informacije

Privremena promena trasa pojedinih linija

RTV Subotica • Redakcija TV Subotica • 28. jun 2022. • 13:06 •

Privremena promena trasa pojedinih linija

Zbog radova na Somborskom putu, na delu između ulica Matije Gupca i Zagrebačke, od srede do subote, u periodu od 7 do 17 časova, stajalište Lifka neće biti u upotrebi u oba smera. To će dovesti do promena u trasama linija 1a, 3, 4, 6, 8, 8a i 10.

Linija 1a „Kelebija opština- Novo Naselje“ će u oba smera saobraćati Ulicom Petefi Šandora, tj. neće biti u upotrebi stajališta „Lifka“ i „ Preradovićeva ulica“.

Linija 3 „Makova sedmica-Bajski put“ će saobraćati Zagrebačkom ulicom. Neće biti u upotrebi stajališta „Matije Gupca“ i „Lifka“. Umesto navedenih stajališta u upotrebi će biti stajalište „Politehnička škola“.

Linija 4 „Veliki Radanovac-Lifka“ će saobraćati trasom linije u odlasku, tj. Zagrebačkom ulicom do stajališta „Preradovićeva“ koje će biti poslednje stajalište linije  dok će početno stajalište u smeru Velikog Radanovca biti stajalište „Sarvaš“.

Linija 6 „Mali Bajmok-Vikend naselje“ će saobraćati Zagrebačkom ulicom. Neće biti u upotrebi stajališta „Matije Gupca“ i „Lifka“. Umesto navedenih stajališta u upotrebi će biti stajališta „Politehnička škola“.

Linija 8 „Železničko naselje-Aleksandrovo“ će saobraćati Preradovićevom ulicom i dalje kroz Ulicu Petefi Šandora. Neće biti u upotrebi stajalište „Lifka“. Umesto navedenog stajališta autobusi će koristiti stajalište „Preradovićeva“.

Linija 8a će iz smera Železničkog naselja saobraćati do stajališta „Preradovićeva“ , dok će početno stajalište u smeru Železničkog naselja biti stajalište „Sarvaš“.

Linija 10 smera Palić naselja saobraćati do stajališta „Preradovićeva“ dok će početno stajalište u smeru Palić naselja biti stajalište „Sarvaš“.

Autobusi će saobraćati po redu vožnje za radni dan.

Za vreme obustave saobraćaja na stajalištu „Lifka“ putnicima prigradskih naselja koji inače koriste stajalište „Lifka“ imaće na raspolaganju stajališta na Somborskom putu „Sarvaš“ u smeru ka gradu, odnosno u smeru ka prigradskim naseljima. Linije 22, 26, 28 za navedeno vreme saobraćaju Zagrebačkom ulicom u dolasku i u povratku.

Pre 7 i nakon 17 časova, autobusi će na navedenim linijama saobraćati uobičajenim trasama.

Preporučujemo još …


Kroz Grad
Vesti dana - video

Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Fejsbuk

Emisije

U sred srede

RTV Subotica

U sred srede

Poslovni intermeco

RTV Subotica

Poslovni intermeco

Subotička događanja

RTV Subotica

Subotička događanja

Opušteno

RTV Subotica

Opušteno

Likovni tragovi

RTV Subotica

Likovni tragovi

U susret istini

RTV Subotica

U susret istini

Subotica grad sporta

RTV Subotica

Subotica grad sporta

Sport

RTV Subotica

Sport
Budi human - Helena