instagram
 
instagram

Servisne informacije

Radno vreme tokom vaskršnjih praznika

RTV Subotica • Redakcija TV Subotica • 21. april 2022. • 12:01 •

Radno vreme tokom vaskršnjih praznika

Tokom predstojećih vaskršnjih praznika ambulante Doma zdravlja neće raditi, a dežurstvo će biti organizovano u ambulanti na Karađorđevom putu, od 7 do 20 časova, kao i u Dečjem dispanzeru, od 8 časova do ponoći. Stomatološka služba će dežurati u Stomatološkoj poliklinici, od 7 do 13 časova. Respiratorna ambulanta u Harambašićevoj primaće pacijente od 7 do 17 časova. Testiranje na kovid 19 obavljaće se u ponedeljak, od 8 do 10 časova, u ogranku 7, na Trgu žrtava fašizma. U navedenom periodu neće biti vakcinacije građana.

Apoteka "Galen farm" u prizemlju Gradske kuće će tokom prazničnih dana dežurati non-stop.

Lidl i Maxi će u petak raditi skraćeno, do 18 časova, u subotu i ponedeljak će radno vreme biti uobičajeno, dok je nedelja neradni dan. Maloprodajni objekti Univerexporta će u petak i subotu raditi redovno, u nedelju je neradni dan osim za prodavnice u ulicama Ivana Antunovića, Nade Dimić, Pazinska, Teslina, Palmotićeva, Karađorđev put, Šandora Lifke, Jakšićeva, Josipa Zelića, Braće Radić, Puškinov trg, Ognjena Price, Beogradski put, Georgija Dimitrova, Bajski put, Petra Popovića Age, Trg cara Jovana Nenada, Majšanski put, Aleja maršala Tita, Segedinski put 19, Put Edvarda Kardelja, Franje Kluza, Majšanski put, Put Edvarda Kardelja, na Hajdukovu, Paliću, Kelebiji, u Bačkim Vinogradima, Novom Žedniku i Đurđinu, koje će biti otvorene do 14 časova, odnosno na Segedinskom putu 80, koja će raditi do 14.30. U ponedeljak je radni dan, s tim što će pojedini objekti raditi skraćeno, do 14 časova. 

Autobusi „Subotica-transa” će u petak i u ponedeljak saobraćati po redu vožnje za nedelju. Navedenim danima neće saobraćati linija Subotica-Beograd, linija Subotica-Segedin će saobraćati redovno, dok će na liniji Subotica-Novi Sad saobraćati polazak u 11.40 iz Subotice, odnosno u 20 časova iz Novog Sada.

JKP „Parking” neće naplaćivati parkiranje u gradu od petka do ponedeljka.

JKP „Čistoća i zelenilo” u petak neće odvoziti komunalni otpad iz domaćinstava, osim iz Bajmoka sa desne strane iz pravca grada i iz Mišićeva. U ponedeljak će se smeće odvoziti prema ustaljenom rasporedu.

Tokom vaskršnjih praznika, non-stop će dežurati pošta na graničnom prelazu Horgoš. Pošta u Prvomajskoj ulici će raditi u petak, u subotu i ponedeljak od 7.30 do 14 časova.

Bazen na Prozivci će u petak, subotu i ponedeljak raditi uobičajeno, a u nedelju će biti otvoren od 6 do 15 časova. Ostali objekti u nadležnosti JKP „Stadion” neće raditi ili će biti obezbeđeno dežurstvo za sportiste.

Sinagoga neće biti otvorena za posetioce u petak, u nedelju i ponedeljak, dok će u subotu raditi uobičajeno, od 10 do 14 časova.

Preporučujemo još …


Kroz Grad
Vesti dana - video

Kroz Grad
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Fejsbuk

Emisije

U sred srede

RTV Subotica

U sred srede

Poslovni intermeco

RTV Subotica

Poslovni intermeco

Subotička događanja

RTV Subotica

Subotička događanja

Opušteno

RTV Subotica

Opušteno

Likovni tragovi

RTV Subotica

Likovni tragovi

U susret istini

RTV Subotica

U susret istini

Subotica grad sporta

RTV Subotica

Subotica grad sporta

Sport

RTV Subotica

Sport
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad
Vojvođanski Magazin