instagram
 
instagram

Sponzorisan sadržaj

Privreda

Inovativna tehnologija, podovi budućnosti predstavljeni na Paliću

RTV Subotica • Silvia Martinović • 9. april 2024. • 10:53 •

Inovativna tehnologija, podovi budućnosti predstavljeni na Paliću

Predstavnici kompanije iz Hrvatske „Bjelin“ predstavili su svoje proizvode na Paliću. ”Bjelin“ razvija, proizvodi i prodaje širok izbor proizvoda koji se sastoji od tradicionalnih drvenih podova i novih inovativnih podova u novim materijalima. Cilj je da plasiraju svoje podove i na našem tržištu.

Razvoj se izvodi u saradnji sa Välinge Innovation AB iz Švedske, uglavnom poznatim kao pronalač "klik“ podova. Proizvodnja se odvija u sopstvenim najsavremenijim fabrikama u Švedskoj i Hrvatskoj. Sada su te proizvode upoznali i zainteresovani iz naše zemlje.

- Okupili smo se, koliko vidim, u dosta velikom broju, i kroz partnerske odnose ćemo napraviti dosta projekata po samom tržištu Srbije, razvićemo distribuciju, a ujedno ćemo ojačati, odnosno pozicionirati brend na tržištu kroz naše prodajne - buduće - kanale - izjavio je Marko Bačkonja, voditelj programa prodaje u firmi „Bjelin”.

Inovativna švedska tehnologija i vrhunska moderna proizvodnja pružaju stabilne podove koji će dugo ostati lepi. Sirovina koja se koristi za izradu "Bjelin“ parketa dolazi iz svetski poznatih slavonskih šuma na severu Hrvatske. Drvo je piljeno u bjelinskim lokalnim pilanama i napravljeno je u najsavremenijim fabrikama parketa u parkete sa velikim izborom dizajna.

- Mi smo ti koji stoje iza svih patenata koji svi ostali proizvođači proizvode, i vlasnik je zaključio da bi on želeo imati neke svoje podove i neke nove patente koje smo razvili da se širimo ne samo u Srbiji nego i globalno. Ti novi podovi se zovu "vudura“ (woodura). To je nešto što je tri puta čvršće, tri puta otpornije na bilo kakve udarce, otpornije je puno na habanje, a koristi se pritom mnogo manje materijala kojega nažalost ima sve manje i manje, tako da smo krenuli ka tome koraku da imamo zeleno iskorištenje i da čuvamo okolinu, a ujedno i da proizvodimo jako kvalitetan pod.

Svi „Bjelin“ podovi su na drvenoj bazi. Pod se lako reciklira, a spoj na ”klik“ omogućuje da se pod podigne bez oštećenja i ponovno postavi na drugo mesto. Predstavnici kompanije "Bjelin“ su ubeđeni da će ubuduće i na našem tržištu biti prepoznatljiv njihov jedinstveni brend.

Preporučujemo još …


Kroz Grad
Vesti dana - video

Kroz Grad
Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Fejsbuk

Emisije

U sred srede

RTV Subotica

U sred srede

Poslovni intermeco

RTV Subotica

Poslovni intermeco

Subotička događanja

RTV Subotica

Subotička događanja

Opušteno

RTV Subotica

Opušteno

Likovni tragovi

RTV Subotica

Likovni tragovi

U susret istini

RTV Subotica

U susret istini

Subotica grad sporta

RTV Subotica

Subotica grad sporta

Sport

RTV Subotica

Sport
Budi human - Helena