Yunet
 

Turizam

Klizalište u Odžacima počelo sa radom

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 27. decembar 2022. • 00:00 •

Klizalište u Odžacima počelo sa radom

Kao što je prethodnih dana najavljeno, klizalište na platou ispred Sportskog centra u Odžacima, počelo je sa radom. Prema rečima Dejana Kostić, direktora Sportskog centra Odžaci, klizalište će raditi svakog dana od 10 časova ujutru, dok je za 21 čas planirana poslednja smena klizača. Prva dva dana rada, u subotu i nedelju, 24. i 25. decembra, korišćenje klizališta je bilo besplatno, u svim terminima za sve posetioce, dok će nakon toga cena ulaznice iznositi 100 dinara.

U prethodnim danima je uloženo dosta truda i rada da se podigne nivo sigurnosti klizača, pre svega najmlađih, koji su najčešći korisnici klizališta, tako što je zaštitna ograda dodatno podignuta i ojačana. U večernjim satima će biti u upotrebi i svetleći laserski efekti, koji će klizanje učiniti još atraktivnijim.

Kostić je zamolio sve korisnike klizališta da poštuju kućni red i pravila ponašanja na klizalištu, radi bezbednosti i potpunog ugođaja za sve i iskoristio ovu priliku da u ime opštine Odžaci i Sportskog centra poželi svim posetiocima dobro druženje, dobar ugođaj i lepo klizanje na ledu.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena