Yunet
 

Turizam

Turističkoj organizaciji grada Sombora dodeljen pehar kvaliteta Novosadskog sajma

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 22. novembar 2022. • 00:00 •

Turističkoj organizaciji grada Sombora dodeljen pehar kvaliteta Novosadskog sajma

Turističkoj organizaciji grada Sombora dodeljen je pehar kvaliteta Novosadskog sajma. Isti je uručen prilikom svečanosti Veče šampiona, kada najistaknutiji izlagači dobijaju priznanja za svoj rad i kvalitet.

Plaketa i pehar dodeljeni su za značajan doprinos očuvanju i unapređenju turizma na teritoriji grada Sombora. Peharu su prethodile i zlatne medalje u 6 kategorija: za unapređenje eko turizma, za organizaciju turističkih manifestacija, za ponudu autentičnih suvenira, za saradnju sa gradskim ustanovama kulture i organizaciju fijakerske službe, za organizaciju vodičke službe i za dizajn i vizuelno predstavljanje grada Sombora.

53. Sajam turizma u Novom Sadu, održan je od 17. do 19. novembra, a Turistička organizacija grada Sombora predstavila je kompletnu ponudu grada Sombora i izazvala veliko interesovanje posetilaca sajma.

Istom prigodom, dodeljen je i pehar kvaliteta restoranu Stari fijaker, dok je poslednjeg dana sajma Udruženju „Staparska ruža“ svečano uručen sertifikat „Najbolje iz Vojvodine“.

Učešće na Sajmu je uzelo i Udruženje „Visovi“ iz Kljajićeva u sklopu prezentacije Festivala vojvođanskih festivala „Rogalj“, te predstavilo lokalnu gastronomsku ponudu, lokalna vina i rakije. Štand je imala i Vinarija „Dragić“.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena