Yunet
 

Sport

Somborski rukometni drugoligaši odigrali pretposlednje 13. kolo

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 13. mart 2024. • 00:00 •

Somborski rukometni drugoligaši odigrali pretposlednje 13. kolo

U 13. kolu Druge lige Vojvodina grupa A ekipa „Sombor“ je gostovala u Putincima i očekivano poražena od tima koji je u vrhu tabele rezultatom 35:19 (16:7). To je bio deseti poraz somboraca , koji su ove sezone uspeli da osvoje samo bod. Luka Jokić je jedini bio raspoložen u ekipi „Sombor“ i postigao je 8 pogodaka.

Drugi predstavnik somborske opštine u ovom takmičenju ekipa „Dalmatinac“ iz Riđice je u svojoj hali pobedila ekipu „Ruma“ sa rezultatom 31:28 (17:15). Domaćin je vodio čitav tok susreta i tako zasluženo osvojio bodove. Najefikasniji u timu „Dalmatinca“ su bili Branko Garajski si Đorđe Ivić sa po 8 pogodaka.

Ostalo je još da se odigra 14. poslednje kolu Druge lige Vojvodine – grupa A. U njemu će se 17. marta sastati u Gradskoj hali „Sombor“ i „Dalmatinac“. Stanje na tabeli pred poslednje kolo je sledeće na prvom mestu sa 18 bodova je PIK „Prigrevica“, isti broj bodova ali lošiju gol razliku ima na drugom mestu ekipa „Putinci“ a na trećem je „Radnički 1958“ iz Šida sa 17 bodova. Sa obzirom da su „Putinci“ slobodni u ovom kolu prvak će se odlučiti u susretu u Šidu između domaćina i lidera na tabeli ekipe iz Prigrevice.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena