Yunet
 

Sport

Somborski klub „Sever“ među najuspešnijima na Prvenstvu Vojvodine u powerliftingu

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 13. mart 2024. • 00:00 •

Somborski klub „Sever“ među najuspešnijima na Prvenstvu Vojvodine u powerliftingu

Pet zlatnih medalja, jedna srebrna i pehar za najjačeg takmičara u master konkurenciji, bilqans je nastupa članova somborskog powerlifting kluba „Sever“ na Prvenstvu Vojvodine koje je proteklog vikenda održano u Bačkoj Palanci.

Najsjajnije medalje su osvojili : u ženskoj konkurenciji, juniorka Zora Pavlov u kategoriji do 76 kg, Aleksandar Roman u seniorskoj konkurenciji do 66 kg, u kategoriji subjuniora do 93 kg Petar Glušac, u kategoriji seniora do 105 kg Nikola Vuković i u kategoriji master 120kg Darko Glušac. Darko je potvrdio primat od prošle godine i osvojio Pehar za najjačeg takmičara u master konkurenciji na ovom takmičenju.

U kategoriji subjuniora do 66 kg Luka Bulatović, je osvojio srebrnu medalju a na svom prvom takmičenju junior Aljoša Ilić u kategoriji do 83 kg osvojio je četvrto mesto.
Na takmičenju u Bačkoj Palanci,koje je oprganizovao Powerlifting savez Vojvodine, učešće je uzelo preko 70 takmičara iz cele pokrajine. Powerlifting klub „Sever“ je ovom prilikom pozvao sve takmičare na Prvenstvo Vojvodine u benč presu, koje će se 20. aprila održati u Somboru.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena