Yunet
 

Sport

Josip Koberski izabran za novog predsenika Gradskog fudbalskog saveza Sombor

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 30. januar 2024. • 00:00 •

Josip Koberski izabran za novog predsenika Gradskog fudbalskog saveza Sombor

Održana je Vanredna sednica Skupštine Gradskog fudbalskog saveza Sombor na kojoj je za novog predsednika izabran Josip Koberski za preostali deo mandatnog perioda 2022 – 2026. godine.

Skupština je počela izborom radnih tela, i razrešenjem dosadašnjeg predsednika i članova Izvršnog odbora i nastavila prihvatanjem kandidature FK “Sloga” za novog predsednika.
Koberski se odmah po izboru obratio Skupštini. Zahvalio se na ukazanom poverenju. Predsednik je za članove Izvršnog odbora Gradskog fudbalskog saveza Sombor predložio: Srđana Zavišina, Marka Đurđevića, Sašu Katarčića, Zdravka Ivkovića, Milana Gagrčina i Aleksandra Marjanovića.

Nakon potvrde Izvršnog odbora izabrana je Disciplinska komisija (Dragan Marjanac, Jovica Macura, Rajko Tomić) i Komisija za žalbe (Dejan Andrić, Vladimir Kozlina, Radoslav Plužarev), kao i Nadzorni odbor koji će činiti Dejan Grgić, Zoran Miletić i Branko Žakić.

Josip Koberski će predstavljati Gradski fudbalski savez Sombor na Skupštini Fudbalskog saveza Vojvodine, dok su u Skupštinu Područnog fudbalskog saveza Sombor izabrani:Josip Koberski, Srđan Zavišin, Milan Gagrčin, Marko Đurđević, Aleksandar Marjanović i Zravko Ivković.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena