Yunet
 

Sport

Neočekivani poraz somborske ekipe

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 8. mart 2023. • 00:00 •

Neočekivani poraz somborske ekipe

Somborska ekipa „Bowling Stons“ izgubila je susret 12.kola Prve lige Srbije u bowlingu od ekipe „Fortuna“ i tako važne bodove u finišu prvenstva prepustila novosađanima.

U susretu u Bačkoom Dušanovu gde „Sonsi“ igraju kao domaćini videla je izjednačena borba i meč je odlučen dodavanjem „total scor“ poena koje je dobila „Fortuna“ . Domaći su stekli malu prednost u singl partijama ali gosti su u dublovima bili bolji i došli do bonus poena koji su im na kraju i doneli pobedu. Somborska ekipa se celu sezonu muči sa povredama i bolestima igrača pa je tako bilo i ovoga puta. Jedini je zadovoljio kapiten Minić sa oborena 1022 pina, pratio ga je Cimeša sa 978, ali Oto, Naumov i Mandić nisu bili na očekivanom nivou ovoga puta.

Ovim bodovima se ekipa iz Novog Sada izjednačila bodovno sa somborcima i ekipom „AesSedai“ iz Beograda i sada su zajedno na 4 mestu sa skorom od 6 pobeda i 6 poraza i osvojenih 12 bodova. Po osvojenim pinovima i prednosti je „Fortuna“ ali u završna dva kola pred play off će biti veoma uzbudljivo.

„Bowling Stonsi“ igraju u utoeak 14. marta kao domaćini protiv „Crvene Zvezde“ i pobeda je neophodna za željenei plasman u Play off.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena