Yunet
 

Sport

Važni bodovi za somborske boksere

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 21. februar 2023. • 00:00 •

Važni bodovi za somborske boksere

Somborski bokseri su osvojili važne bodove u 4. kolu Regionalne bokserske lige koje je održano za vikend u Sportsko-rekreativnom centru „Milan Gale Muškatirović“ u Beogradu.

Podsetimo da po novom formatu takmičenja u ovoj ligi se takmiči deset klubova iz bivše Jugoslavije: „Radnički“ Beograd, „Novi Pazar“, „Sombor“ i „Loznica“ (Srbija), „Vardar“ (Se. Makedonija), „Nikšić“ (Crna Gora), „Slavija“ (Banja Luka), „Sveti Donat“ (Hrvatska), „Maribor“ (Slovenija). Četiri najbolje ekipe će se na kraju boriti za Regionalni naslov na neutralnom terenu odnosno gradu.

Takmičari BK „Sombor“ su u 4.kolo ušli sa četvrte pozicije na tabeli i tu su i ostali sa velikim izgledima da se direktno plasiraju na fajnal for.

U omladinskoj konkurenciji somborski bokseri su prvog dana ostvarili pobedu i poraz. Milan Čakširan je poražen u svojoj kategoriji, a Vladimir Beriša je ostvario pobedu. Kod seniora pobede su upisali Sejdi Nazif, Jovan Nikolić, Milisav Savić i Nikola Knežević. Poraze su pretrpeli Vladimir Gubaš i Saša Milovac.

Drugog dana vikenda u omladinskoj konkurenciji Vladimir Beriša i Dragana Jovanović su pobedili, dok je poraz pretrpeo Dimitrije Andrejević. Ostvarene su tri pobede i jedan poraz u seniorskoj konkurenciji. Nazif Sejdi je bez borbe dobio meč, Jovan Nikolić jednoglasnom odlukom sudija, a teškaš Milisav Savić prekidom u prvoj rundi dok je poražen Ognjen Vujičić.

BK „Sombor“ je kao što smo rekli sa ovim bodovima ostao na sigurnom 4.mestu ali do promena je došlo u vrhu tabele. Ekipa „Novog Pazara“ je sada prva sa 135 bodova. „Slavija“ je drugoplasirana sa 121 bodom, dok je „Loznica“ pala na treću poziciju sa bodom manje u odnosu na rivala iz Banja Luke. „Sombor“ ima 109 bodova, a peti je „Radnički“ 71 bod.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad