Yunet
 

Sport

„SOS Lige Budućih šampiona Sombor 2023“

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 20. januar 2023. • 00:00 •

„SOS Lige Budućih šampiona Sombor 2023“

U naredna dva dana videćemo 18 novih utakmica na Turniru „SOS Lige Budućih šampiona Sombor 2023“ za mlađe kategorije fudbalera.

U oba dana videćemo sve generacije fudbalera na zelenom terenu „Oranž“ Arene. Favoriti su se uglavnom izdvojili na vrhovima tabela ali u nekim kategorijama bodovne razlike su male i možemo očekivati veoma uzbudljive utakmice.

U subotu 21. januara najviše utakmica će odigrati generacije fudbalera klubova „Radnički 1912“ iz Sombora i „TSC“ iz Bačke Topole. Somborrci će odigrati 4 utakmice a „TSC“ čak pet. Videćemo još somborske ekipe „Oranž“ „Spektar“ i „Internacional“, kao i „Kordun“ iz Kljajićeva i ekipe „Tomislavci“ i „Odžaci“.

U nedelju 22. januara na programu je isto 9 utakmica. Ovoga puta najviše izlazaka na teren imaće generacije FK „Internacional“ iz Sombora. Pored ostalih klubova iz Sombora, dve utakmice će odigrati i ekipe FK „Kordun“.

Prvi meč se igra u oba dana kao i uvek do sada sa početkom u 9 časova. Podsetimo, ekipe se po starosnim kategorijama bore za plasman na završni republički turnir koji se održava u maju mesecu na Zlatiboru.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad