Yunet
 

Sport

12. Kup Nacija u boksu za žene – četvrti dan

TV Sombor • Redakcija TV Sombor • 20. januar 2023. • 00:00 •

12. Kup Nacija u boksu za žene – četvrti dan

Još nekoliko dana je ostalo do finalne večeri na 12. Kupu Nacija u boksu za žene koji se održava u Gradskoj hali „Mostonga“ u Somboru.

Četvrtog dana turnira održano je osam mečeva a u četiri su srpske reprezentativke bile akteri. Kao prethodnih dana u ringu su ostvarene jedna pobeda i tri poraza.

Snežana Šiljković je ostvarila pobedu za Srbiju. Jednoglasnom odlukom sudija pobedila je Leu Cevra iz Hrvatske. Saša Berleković je izgubila od protivnice iz Rumunije, Nikolina Džida i Anđelija Kovačić su poražene od reprezentativki republike Mađarske. Ovome treba dodati da je reprezentativka Srbije Elma Hajrović bez borbe prošla u sledeću fazu turnira pošto joj je takmičarka iz Alžirka predala meč.

Danas je na programu četiri meča u kategoriji školarki, među kojima će nastupiti i takmičarka BK „Sombora“ Andrijana Anđelić. Somborka će ukrstiti rukavice sa takmičarkom iz Hrvatske. Andrea Mitrović za protivnicu ima takmičarku iz BiH, a Jelena Zekić reprezentativku Nemačke.

Takmičenje počinje u 16 časova, a organizatori ovim putem pozivaju sve ljubitelje ove plemenite veštine da dođu u Gradsku halu Mostonga i uživaju u mečevima. Ulaz u halu je besplatan.

Preporučujemo još …


Vojvođanska događanja
Pregled dana - video

vojvodanska-dogadanja
Emisije

SportiCom

TV Sombor

SportiCom
Budi human - Helena
Privredna akademija Novi Sad